ker

Kunststof gebonden keramisch magneetmateriaal - magneetfolie

Magneetfolie is een permanent magnetisch materiaal op basis van synthetisch rubber en kan worden toegepast in tal van situaties, zoals reclameplaten voor auto’s , planborden, spellen, promotieartikelen, ophanginrichtingen voor posters alsmede diverse toepassingen voor stalen wanden en plafonds.
Het materiaal heeft blijvende magnetische eigenschappen, is flexibel en uitermate gemakkelijk te bewerken, zoals snijden, stansen, knippen, bedrukken. De door ons geleverde magneetfolie voldoet aan alle bestaande en op korte termijn te introduceren eisen ten aanzien van het bariumgehalte en is hierdoor geschikt om te worden verwerkt in speelgoed spelletjes etcetera. Het materiaal voldoet aan de norm EN 71.3.

"Het materiaal heeft blijvende magnetische eigenschappen, is flexibel en uitermate gemakkelijk te bewerken, zoals snijden, stansen, knippen, bedrukken"


Voorraadlijst
De tabellen geven een overzicht van standaard , over het algemeen op voorraad zijnde, afmetingen en uitvoeringen. Voor bijzondere toepassingen kunnen speciale producten worden vervaardigd.
Koop magneetfolie en magneetband op www.magnetenshop.nl
nieuws

keramisch
neo
potmag
rubber
wand
flexmagneet
hefmagneet
ontijzer
gelakt


sticker
Toepassingsmogelijkheden;

Reclameplaten voor auto's
Planborden
Ophanginrichtingen voor posters Spellen
Toepassingen voor o.a. stalen wanden Etcetera
Promotieartikelen