Magneten tbv. kantoor en winkelinrichting

Het ophangen van schilderijen, promotiemateriaal, signaleringspictogrammen waar U maar wilt. Zonder boren of beschadiging van wanden en plafonds. De meeste plafondsystemen in winkels, warenhuizen, supermarktketens worden voorzien van promotiematerialen d.m.v. plafondmagneten. Een economische, flexibele, verplaatsbare en nagenoeg onzichtbare bevestiging. Steeds weer opnieuw te gebruiken.

Magnetische schilderijhaken en memo-magneten worden toegepast in kantoren, musea, culturele centra e.d. waar metalen scheidingswanden zijn toegepast. Ook bij het renoveren en het verplaatsen van scheidingswanden kunnen wandmagneten en folie toegepast worden. Ter voorkoming van het wegglijden op een gladde ondergrond zijn de ophangblokken en kledinghaak voorzien van een antislip coating.

Nieuw in ons assortiment zijn de extra sterke plafondmagneet met geringe afmeting, art.nr. SK-PLS en de recent ontwikkelde serie Nikkel-memomagneten met hoge trekkracht. Magnetisch kapstok, nieuwe uitvoeringen. Een eenvoudige en flexibele oplossing voor de werkplek.


Voorraadlijst
Onderstaand vindt u een lijst van Magneten tbv winkel/kantoorinrichting, welke wij over het algemeen op voorraad hebben.
Aarzelt u echter niet om contact met ons op te nemen, wanneer u een andere afmeting zoekt. De fabrieksproduktielijst is namelijk vele malen uitgebreider. Op aanvraag kunnen wij ook aparte produkties verzorgen.

Koop wand- en plafondmagneten op www.magnetenshop.nl
nieuws

keramisch
neo
potmag
rubber
wand
flexmagneet
hefmagneet
ontijzer
gelakt